Új!Elindult honlapunk!

Sport

A dobogó legfelső fokán a ceglédi tekések

2 Mins read

Április 10-én Vasárnap a Ceglédi tekések a Mezőtúri AFC csapatához látogattak el az NB II Keleti csoport utolsó fordulójában.

Szerencsére ez a mérkőzés már tét nélkül kezdődhetett, mert a Ceglédiek már biztos bajnokként léphetett pályára.

Az első sorban Rimóczi Zoltán (501) lépett pályára és szoros párharcot folytatott ellenfelével, de végül sikerült megszereznie a pontot.

Az állás 0:1 és 7 fa a Vendégeknek

A második sorban Sápi Tamás (476) folytatta. Sajnálatosan alulmaradt a nagyszerű formát mutató Mezőtúri játékossal szemben.

Az állás 1:1 és 44 fa a Hazaiaknak.

A harmadik sorban Bezzeg Bence (497) kezdte meg a pontszerzést és a fahátrány lefaragását. Bence szintén szoros párharcban sikeresen megszerezte a pontot és húsz fát sikerült faragni a fahátrányból

Az állás 1:2 és 24 fa a  Mezőtúrnak.

a negyedik sorban Zsiros Gyula(500) szép játékot mutaott és szerezte magabiztosan megszerezte a pontot.

Az állás 1:3 és 51 fa a Ceglédnek

Az ötödik sorban Fenyvesi Attila(451) nem érzett rá a bajnokság legnehezebb pályájára és elveszítette a pontot és a fa előnyt a jó formáben lévő ellenfelével szemben.

Az állás 2:3 és 18 fa a Hazaiaknak

Az utolsó sorban Hűvös Zsolt(516) lépett pályára és gyenge kezdés után sikerült megszereznie a pontot és 24 fát hoznia ellenfelén.

A Végeredmény: Mezőtúri AFC 2935     2:6      2941 Ceglédi VSE

Szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, szurkolását, jelenlétét, akik hozzájárultak a nyolc év után újra hazai pályán játszó Ceglédi VSE tekéseinek sikeréhez.

Ezen sikernek köszönhetően megszerezték az indulás jogot a 2022-23 szezonban az NB I osztályban való indulásra. Mivel a Teleki utca létesítményben minősítése csak II. osztályú mérkőzésre ad lehetőséget, így mérlegelés következik.  A kérdés a csapat vállalja hazai mérkőzéseinek Szolnokon esetleg Tiszakécskén történő lefolytatását vagy átadja az indulási jogot a Fővárosi Vízmű csapatának és marad a II osztályban. Remélhetőleg a Sportcsarnok elkészülésével megoldódik a tekések évtizedes pálya hiány miatti problémája.

 Az 2021-22 szezon NB II Keleti csoport végeredménye:

I. Ceglédi Vasutas SE
II. Fővárosi Vízművek SK
III. Prima SE