Új!Elindult honlapunk!

Városháza

INGYENES lakossági LED-csereprogram

2 Mins read

INGYENES lakossági LED-csereprogram Cegléd Önkormányzata és a CYEB jóvoltából – Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

Cserélje le a régi izzóit, csökkentse a villanyszámláját, és óvja a környezetét! A CYEB Cegléd Önkormányzatának közreműködésével ingyenesen biztosítja az izzókat hozzá. Nem kell mást tennie, mint 2022. június 24-ig regisztrálni a ledcsere.hu oldalon és átvevőpontként Ceglédet választani. Amennyiben a regisztrációhoz segítségre van szüksége, keresse az önkormányzat munkatársait.

Átvétel: Cegléd, Kossuth tér 1. A regisztrált lakosokat emailen tájékoztatjuk az átvétel pontos időpontjáról.

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. Weboldalunkon – https://ledcsere.hu/ – található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla, és ceglédi lakcímkártyával rendelkezik. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Ceglédet jelölje be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot.

Az átvétel helyszíne: Cegléd, Kossuth tér 1. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők.

A programba 2022. június 24-ig lehet regisztrálni. www.ledcsere.hu

Related posts
Városháza

Eboltás Cegléden

1 Mins read
Az ebek veszettség elleni szervezett védőoltása és féregtelenítése Cegléd városában az alábbi ütemezésben történik: A védőoltásra elő kell vezetni minden 2023-ban még…
Városháza

Márciusi testületi ülés

6 Mins read
A megszokottól eltérően most, nem csütörtökön, hanem kedden tanácskozott Cegléd Város Képviselő Testülete. Elfogadták a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás…
Városháza

Lakossági félóra márciusban is - újra az Ugyer volt a téma.

2 Mins read
Tamás Sándorné volt az első érdeklődő az Uyerból. A kamerák kihelyezésének ügyéről érdeklődik. Csáky András polgármester válaszában elmondta mai testületi ülésen lesz…