Új!Elindult honlapunk!

Sport

Most az U17 nyert és az U19 kapott ki a Cápáknál

2 Mins read

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hét korosztálya közül ismét a serdülő és az ifi csapat játszott bajnoki mérkőzéseket az elmúlt héten. A serdülők nyerni tudtak Szigetszentmiklóson és a fontos győzelemmel visszavették a tabella első helyét a Gyáltól, az ifi csapat pedig hazai pályán vereséget szenvedett a Szise-től. Eredmények.

U17 mérkőzés

Szigetszentmiklós NKSE II. –  Ceglédi Kék Cápák 25 – 32 ( 13 – 19 )

Szigetszentmiklós 30 néző, vezette Juhász, Kanda

Cegléd: Sila Réka(kapus), Kaposvári Vanda 13(3), Imbre Anna 5, Medveczky Anna 5, Kocsis Kata 3 (2), Vidéki Dorina 3(1), Gigor Stella 1, Kövecses Judit 1, Bartus Ilona 1, Fleischmann Csenge, Bukovinszki Réka, Csombai Izabella, edző Szilágyi József

Hétméteresek: 3/2, ill. 7/6

Kiállítások: 2, ill. 4 perc

Szilágyi József: – Sajnos még mindig sok hiányzóval tudtunk kiállni ezen a mérkőzésen is és a váratlan betegségek sem könnyítették meg a dolgunkat, de öröm az ürömben, hogy jól tudtunk kézilabdázni. Nem látszott a fáradság a lányokon és végig élvezték a találkozót. Ha minden meccsen így lenne nem fájna a fejem semmitől. Bízom benne, hogy nagy magabiztossággal fogunk neki állni a következő fordulókra, ami megpecsételheti a szezont. Nehéz mérkőzések jönnek, de ha meglesz a kellő alázat és tudatosan tudunk játszani, annak meglesz az eredménye. Gratulálok a lányoknak!

U19 mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – SZISE-Bamba Marha II. 23 – 42 ( 15 – 20 )

Cegléd, 70 néző, vezette Mezei, Paska

Cegléd: Semetka Gréta, Sila Réka(kapusok), Peszeki Laura 7(4), Imbre Anna 4, Kis Dzsenifer 4, Farkas Fruzsina 3, Pető Blanka 2, Pintér Zsófia 2, Kapusi Anna 1, Kaposvári Vanda, Retkes Lili, Kövecses Judit, Vidéki Dorina, edző Szilágyi József

Hétméteresek: 6/5, ill. 3/3

Kiállítások: 4, ill. 2 perc

Szilágyi József: – Haza pályán bíztam abban, hogy szoros és jó meccset tudunk játszani az igen jó erőkből álló SZISE csapata ellen. Az első félidőben 1-2 hibát leszámítva jól és harcosan játszottunk és elfogadhatónak láttam azt az 5 gólos különbséget a vendég csapat javára . Ami a második játékrészben történt az számomra felfoghatatlan. Hitetlenül nem lehet kézilabdázni ez tény. Sajnálom hogy nem maradt a csapatban tartás a mérkőzés végéig. Javítanunk kell a hibáinkon és menni tovább. Ezen leszünk!