Új!Elindult honlapunk!

Közélet

A Nép Pártján jelöltjei is indulnak a helyi választáson

2 Mins read

A Nép Pártján Ceglédi jelöltjei is elindulnak a helyi Önkormányzati választáson. Az alábbi közleményben mutatkoznak be:

Ésszerű, átgondolt döntések által a város fejlődését szem előtt tartva, a város fejlesztése érdekében döntöttünk úgy, hogy elindulunk az önkormányzati választáson. Csapatunk az összetartás, összetartozás szimbóluma, záloga annak, hogy nem a politikai célokat tartjuk szem előtt, hanem a ceglédi választópolgárok akaratát, ami Cegléd Város fejlődésének záloga.

A jelenlegi önkormányzati források elosztása nem ésszerű és nem hatékony, ezért a céljaink közé tartozik a költségvetés forrásait odacsoportosítani, ahol a leginkább szükséges, és kizárni minden pazarló kiadást.

Mi nem tudunk se krumplit, sem pálinkát, sem bármiféle rendezvényt felajánlani a népszerűsítésünk érdekében, ezzel szemben a csapatunk ígéretek helyett, hatékony és ésszerű munkával kívánja az Önök bizalmát megnyerni és bizonyítani alkalmasságunk a feladatra.

Mi nem tudunk pozíciókat ígérni, ezzel szemben tisztességes képviseletet, értékteremtő munkát, tudunk felajánlani a város fejlődése érdekében.

Mi nem fogunk lejárató, antidemokratikus kampányt folytatni, felszólítani képviselőjelölt társainkat, hogy senki ne induljon ellenünk csak azért, hogy mindenáron mi lehessünk a képviselők.

Mi ellenfélhez méltóan, tisztességesen, mások becsületének megsértése nélkül kívánjuk ezt a kampányt lefolytatni, a sértegetésekre egyáltalán nem reagálva.

Feltétel nélkül elfogadjuk a választók döntését, humánus, tisztességes kampány keretében kívánjuk elnyerni a ceglédi szavazók bizalmát.

Megtiszteljük Önöket azzal, hogy a lehetőségekhez képest minden választókerület minden szavazóját egyéni szórólapon keresztül és személyesen is igyekszünk felkeresni. Továbbá Facebook-on keresztül értesítünk mindenkit arról, mit és hogyan szándékozunk a jövőben megváltoztatni, megvalósítani.

Ehhez azonban az kell, hogy mindenki jöjjön el június 09-én szavazni! Csak ebben az esetben lehet változásokat elérni! Kérem Önöket, legalább most, legalább egyszer tegyék ezt meg, mivel a szavazás eredményén és saját életükön csak így tudnak fordítani!