Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Áthelyezett buszmegállók

1 Mins read

Terelt útvonalon közlekedő autóbuszok a Jászebrényi úti felüljáró lezárása idején

2020. november 11-én 09:00-tól várhatóan egy hónapon át a Jászberényi úti felüljáró felújítása idején az autóbuszok a térképen jelölt terelt útvonalon közlekednek megnövekedett menetidővel.

Az 521, 522, 525, 526, 528 és 531-es jelzésű járatok Cegléd, Autószervíz megállóját ebben az időszakban áthelyezik az Ipartelepi útra, az Infineon üzem előtti útszakaszra.

A megálló-áthelyezésben nem érintett, de terelt útvonalon közlekedő 524, 1348, 1362, 1376 és 1535-ös jelzésű autóbuszjáratok szintén megnövekedett menetidővel közlekednek a felújítás időtartama alatt.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….