Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Késsel és kalapáccsal támadt ismerősére egy férfi Cegléden, elfogták a rendőrök

1 Mins read

Az erősen vérző nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrség közleményében az áll: kedden 5 óra 35 perckor érkezett a jelzés, melyben a bejelentő elmondta, hogy egy ceglédi lakásban ismerősét valaki súlyosan bántalmazta, majd magára hagyta. A helyszínre érkező rendőrök a lakásban egy – több szúrt és vágott sérüléstől, bántalmazástól – erősen vérző nőt találtak, akit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A nyomozók a bűncselekmény helyszínén megtartott szemle során egy kést és egy kalapácsot is lefoglaltak.

A Pest megyei nyomozók hajtóvadászatot indítottak az elkövető felkutatására, tanúkat hallgattak meg, adatokat gyűjtöttek, és végül elfogták a ceglédi kórház előtt – az ott megerősítő szolgálatot ellátó katonák segítségével – a bűncselekmény 53 éves feltételezett elkövetőjét.

B. Tamással szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.