Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Vendégét zsarolta meg – letartóztatták

1 Mins read

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután szexuális szolgáltatás ürügyén találkozott egy férfival, tőle fenyegetéssel több százezer forintot zsarolt ki.

Az elkövető internetes hirdetés útján találkozott a sértettel szexuális szolgáltatás nyújtása érdekében. A találkozó során az Abony melletti egyik erdőbe autóztak, ahol a sértett által előre kifizetett együttlétre mégsem került sor.

Az elkövető ugyanis megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a sértett a követelését, akkor ők jönnek be érte.

Mivel ugyanebben az időben valóban parkolt az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsi, a sértett a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között háromszáznyolcvanezer forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült az utat elzáró autóba és azzal eltávozott.

A nőt súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a ceglédi rendőrök.

Az eljárás során már egy ízben külföldre távozó gyanúsított letartóztatását a Ceglédi Járási Ügyészség a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Related posts
Kék-hírek

Nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost

1 Mins read
A fiatal sofőr állítása szerint nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost Cegléden. A helyszínt elhagyta, a rendőrök -utasával együtt- felelősségre vonták….
Kék-hírek

Közbiztonsági fórum az Ugyerban

3 Mins read
A polgármester kezdeményezésére közbiztonsági fórumot tartottak az Ugyeri iskolában. Sok lakó ki is használta a lehetőséget, hogy elmondhatja, mivel és hogyan keserítik…
Kék-hírek

Jogsi nélkül vezetett az 52 éves férfi Cegléden

1 Mins read
Jogsi nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük