Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Vendégét zsarolta meg – letartóztatták

1 Mins read

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután szexuális szolgáltatás ürügyén találkozott egy férfival, tőle fenyegetéssel több százezer forintot zsarolt ki.

Az elkövető internetes hirdetés útján találkozott a sértettel szexuális szolgáltatás nyújtása érdekében. A találkozó során az Abony melletti egyik erdőbe autóztak, ahol a sértett által előre kifizetett együttlétre mégsem került sor.

Az elkövető ugyanis megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a sértett a követelését, akkor ők jönnek be érte.

Mivel ugyanebben az időben valóban parkolt az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsi, a sértett a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között háromszáznyolcvanezer forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült az utat elzáró autóba és azzal eltávozott.

A nőt súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a ceglédi rendőrök.

Az eljárás során már egy ízben külföldre távozó gyanúsított letartóztatását a Ceglédi Járási Ügyészség a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Hasonló hírek
Kék-hírek

Halálra vertek egy idős férfit Cegléden

1 Mins read
Halálra verték azt az idős ceglédi férfit, – a holttestét pedig a földön hagyták – akire csak később találtak rá az otthonában….
Kék-hírek

Nem kímélte idős édesanyját

1 Mins read
A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta idős édesanyját. Az elkövetőt már korábban is azért ítélték szabadságvesztés…
Kék-hírek

Egy kislány álprofiljáról kért meztelen képet gyerekektől egy 60 éves ceglédi férfi

2 Mins read
A rendőrség kezdeményezte, az ügyészség indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, akit a ceglédi nyomozók kislányokról készült videók és fotók küldözgetésével gyanúsítanak….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük