Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Vendégét zsarolta meg – letartóztatták

1 Mins read

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután szexuális szolgáltatás ürügyén találkozott egy férfival, tőle fenyegetéssel több százezer forintot zsarolt ki.

Az elkövető internetes hirdetés útján találkozott a sértettel szexuális szolgáltatás nyújtása érdekében. A találkozó során az Abony melletti egyik erdőbe autóztak, ahol a sértett által előre kifizetett együttlétre mégsem került sor.

Az elkövető ugyanis megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a sértett a követelését, akkor ők jönnek be érte.

Mivel ugyanebben az időben valóban parkolt az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsi, a sértett a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között háromszáznyolcvanezer forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült az utat elzáró autóba és azzal eltávozott.

A nőt súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a ceglédi rendőrök.

Az eljárás során már egy ízben külföldre távozó gyanúsított letartóztatását a Ceglédi Járási Ügyészség a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Related posts
Kék-hírek

Pályaorientációs nap a rendőrségen

1 Mins read
A rendőr, határvadász és iskolaőr hivatásokat népszerűsítették a péntek délelőtt megtartott pályaorientációs napon a Ceglédi Rendőrkapitányságon. Végzős középiskolás tanulókat és a lakosságot…
Kék-hírek

Öt embert fogtak el Jászkarajenőn pszichoaktív anyaggal kereskedés miatt

3 Mins read
Még nem is hajnalodott, amikor a Ceglédi Rendőrkapitányság épületében 2022. november 16-án összegyűltek az akcióban közreműködő egységek: helyiek, megyeiek, TEK-esek, egyen-, és…
Kék-hírek

Meghalt egy férfi Cegléden a Huszárlaktanyában

2 Mins read
Elfogták a ceglédi járőrök azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint egy pajszerrel olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a helyszínen…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük