Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Vendégét zsarolta meg – letartóztatták

1 Mins read

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután szexuális szolgáltatás ürügyén találkozott egy férfival, tőle fenyegetéssel több százezer forintot zsarolt ki.

Az elkövető internetes hirdetés útján találkozott a sértettel szexuális szolgáltatás nyújtása érdekében. A találkozó során az Abony melletti egyik erdőbe autóztak, ahol a sértett által előre kifizetett együttlétre mégsem került sor.

Az elkövető ugyanis megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha nem adja át neki a nála lévő értékeit, akkor az erdőből már nem megy haza. Jelezte, hogy az erdőből kivezető egyetlen utat elzárta a „párja” barátaival és ha nem teljesíti a sértett a követelését, akkor ők jönnek be érte.

Mivel ugyanebben az időben valóban parkolt az erdei út megjelölt szakaszán egy gépkocsi, a sértett a fenyegetést komolyan vette. Annak hatására átadta a nála lévő összes értéket, így többek között háromszáznyolcvanezer forint készpénzt és egy okosórát is. A nő ezután kiugrott a kocsiból, majd beült az utat elzáró autóba és azzal eltávozott.

A nőt súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a ceglédi rendőrök.

Az eljárás során már egy ízben külföldre távozó gyanúsított letartóztatását a Ceglédi Járási Ügyészség a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Hasonló hírek
Kék-hírek

Szemből érkező autó gázolt halálra egy biciklist Cegléden

1 Mins read
Cegléd belterületén közlekedett kerékpárjával 2022. augusztus 8-án 15 óra 16 perckor egy helybéli nő, amikor ezidáig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi…
Kék-hírek

„Nem mehettél el, testvérem” - 17 éves fiú hunyt el a ceglédi vonatbalesetben

1 Mins read
Mivel a MÁV tájékoztatása szerint ma reggel jól működött a fénysorompó, és piros jelzést mutatott, egyelőre nem tudni, mi okozta R. Bence…
Kék-hírek

Ököllel, bicikli pumpával összeverte 44 éves rokonát

3 Mins read
A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint egy jelentősebb italozást minden ok nélkül vitává…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.