Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Tájékoztató kijárási tilalom szentestére történő felfüggesztéséről

1 Mins read

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 624/2020. (XII. 21.) számú rendeletével a kijárási tilalmat szentestére felfüggesztette.

Ez alapján 2020. december 24-én, este 8:00 óra és december 25-én reggel 5:00 óra között megengedett a lakó-, tartózkodási-, vagy szálláshely elhagyása és a közterületen történő tartózkodás.

A Kormány tájékoztatása szerint családi összejöveteleket 10 fővel a fenti időszakban is meg lehet tartani. A 10 fős létszámkeretbe a gyermekek (14 éves korig) nem számítanak bele.

Cegléd, 2020. 12. 22.

                                                                                                                                                  Cegléd Város Önkormányzata

Hasonló hírek
Városháza

Tájékoztató szúnyoggyérítésről

1 Mins read
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022.  június 7-én földi kémiai szúnyoggyérítés lesz Cegléd város közigazgatási területén belül. A gyérítési munkákat a Rovért Kft….
Városháza

Elkészült a kerékpárút a felüljárón

2 Mins read
Elkészült a kerékpárút és kialakították azt a kerékpársávot, amely a Jászberényi úti vasúti felüljárón keresztül vezet az Ipartelepi útig, a Szűcs telepi…
Városháza

A gyermekek szünidei étkeztetéséről

1 Mins read
A települési önkormányzatok szünidei gyermekétkeztetés keretében – törvényi előírás alapján – a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a hátrányos helyzetű gyermek és a…