Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Enyves kezű játékos

1 Mins read

Közel félmillió forint értékű arany ékszerrel távozott egy fiatal lány az újévi zsugázásról – elfogták a rendőrök. Egy ceglédi nő tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2021. január 8-án lakásán kártyapartit tartott, melynek során az egyik szekrényén található porcelán ékszerdobozból, nagy valószínűséggel egyik vendége az arany ékszereit ellopta, bűnös tevékenységével közel félmillió forint kárt okozott.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, több zálogházat kerestek fel, minek után az egyik üzletben 2021. január 11-én megtalálták az eltulajdonított ékszerek jelentős részét, a tolvajról pedig ekkorra már érdemleges információval rendelkeztek.

A 20 éves csemői nőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásában elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetését elismeri, nagyon szégyelli magát a történtek miatt, a még zálogba nem adott ékszereket pedig átadta a rendőröknek.

Vele szemben a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétségének gyanúja miatt folytatja le, szabadlábon védekezhet.

forrás: police.hu