Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Felhívás EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS dolgozók számára

1 Mins read

A Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet ellátási területén működő egészségügyi intézmények és szolgáltatók, valamint a szociális intézmények dolgozói részére 2021. január 18-tól a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet Cegléd, Törteli út 1-3 alatti telephelyén, a Véradó épületének földszintjén lehetőség nyílik az EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS dolgozók számára COVID-19 védőoltás (Pfizer BioNTech) beadására.

Időpontot kérni telefonon az 53/310-011/322-es melléken lehet munkanapokon 07.00-16.00 óra között.

Emellett 2021. január 18-tól a kórház honlapján (www.toldykorhaz.hu) is lehetőség lesz az oltásra történő jelentkezésre.

Kérjük, kísérje figyelemmel a kórház honlapján megjelenő információkat.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….