Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Egyeztetés a Cegléd- Nagykőrös kerékpárútról

1 Mins read

A NAGYKŐRÖS-NYÁRSAPÁT-CEGLÉD KERÉKPÁRÚT építéséről tartottak egyeztetést a mai napon (január 15-én) a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatalban. A megbeszélésen a gesztor, Nagykőrös képviseletében Dr. Czira Szabolcs polgármester, Dr. Nagy Lajos jegyző, Szilágyi Csaba irodavezető és Tóth Zoltán műszaki ügyintéző vettek részt.

A megbeszélés kezdetekor Nagykőrös polgármestere köszöntötte Kis Miklóst, Nyársapát polgármesterét, Dr. Csáky Andrást, Cegléd polgármesterét, a Ceglédi Polgármesteri Hivatal munkatársait, a kivitelezést végző cég képviselőit és a beruházás műszaki ellenőrét.

Forrás: Önkormányzati hírek Nagykőrös

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….