Új!Elindult honlapunk!

Sport

Nagyszerű siker a Területi asztalitenisz Versenyen

1 Mins read

Kelet-Magyarországi területi Asztalitenisz Verseny Bp Ormai László Sportcsarnok 02.27.

Eredmények:
Leány ifjúsági egyéni: 3.hely Ungureán Dorka 
Fiú ifjúsági egyéni: 9-12. Tótin Kristóf

Szombaton Budapesten  került megrendezésre a Kelet-Magyarországi területi verseny.Mindenki nagyon várta már hogy végre „élesben” is megmutathassa magát.Nagy volt a tét hiszen ahhoz hogy valaki a 32 fős országos bajnokságon indulhasson a lányoknál fel kellett jutni a főtáblára, a fiúknál a legjobb 12 között kellett végezni.

Dorka nagyszerűen kezdett a csoport  kiemeltet, Pad Franciskát 3:0 ra legyőzte majd az U11-es ranglistát vezető Szűcs Natáliát(Dunakeszi)  verte meg nagy csatában 3:2-re.Még az is belefért hogy az utolsó mérkőzését elveszítse 3:2 re mert így is csoport elsőként jutott be a 16-os főtáblára. 8 közé szoros végjátékokban ugyan de nagyszerű labdamenetekkel 3:0 ra nyert Szegedi ellenfelével szemben, majd könnyed játékkal  ismét sima győzelem egy Nyírbátori lány ellen.A végső győztes Szosznyák Emmától kapott ki aki az egész versenyen 2 játszmát vesztett.

A fiúknál nem volt egyszerű a helyzet.Többször is előbbre hozták a verseny kezdését, ennek ellenére Tótin Kristóf a 32-es főtáblán az első meccsét 6 óra után kezdhette meg.Nyírbátori kellemetlen stílusú ellenfelet vert meg 3:1 re majd a 2. kiemelttel találkozott ahol szintén 3:1 lett csak oda.Végül 9-12 helyért szintén gödöllői játékossal találkozott ahol is 3:1 lett a végeredmény, így sikerült a bejutás az OB-ra.