Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Március 15. a koronavírus idején

1 Mins read

A megfelelő járványügyi intézkedések betartásával koszorúzott a Szabadság téren a Kossuth szobornál és a Templomkertben a 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulóján. Dr. Csáky András polgármester, Földi László országgyűlési képviselő, Dr. Ferenczi Norbert és Fehér István frakcióvezetők, önkormányzati képviselők.

Nap közben a Kossuth szobornál koszorút helyezett el Szládek István az Új világ néppárt nevében. A Cegléd és Térsége Ipartestület nevében az elnökség tagjai helyeztek el koszorút, valamit a Kossut Művelődési Központ munkatársai is elhelyezték koszorújukat.

Később a helyi MSZP valamit a helyi Jobbik és a DK tagjai is megemlékeztek a Kossuth szobornál.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….