Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Épül a kutyafuttató

1 Mins read

Március 24-én megkezdték a Hubertusz parkban a kutyafuttató építését.

A Czigle Egyesület javaslatát a polgármester úr elfogadta és az egyesület által pályázaton nyert 200 ezer forintot 237 ezer forinttal kiegészítette azzal, hogy a háromszáz négyzetméteres létesítmény az önkormányzat kezelésében marad.

Ma reggel a VÁRVAG Nonprofit Kft, és a parkrendezők helyszíni szemléjét követően megkezdték a kerítésépítést az általuk megbízott kivitelező irányítása mellett. A munkában az egyesületi tagok és önkéntesek is részt vettek mondta Varga Franciska.

A későbbiekben eszközöket is terveznek beszerezni a parkba.

Az eszközbeszerzéssel nem akarjuk terhelni a város költségvetését, azt kutyabarátok támogatásával kívánjuk beszerezni. Az adományokat az egyesület számlaszámára várják. Természetesen a befolyt összegről, és a pénz felhasználásáról rendszeresen számot adunk az egyesületünk Facebook oldalán mondta László Ágnes képviselő Kőhalmi Dezső újságíró kérdésére.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….