Új!Elindult honlapunk!

Kultúra

Húsvéti tojáskeresés

1 Mins read

A húsvéti hosszú hétvégén igazán színes programokkal várta a Kossuth Művelődési Központ a város lakóit.

Szombaton az általános és középiskolás diákoknak locsolóvers sorait rejtették el a belváros egyes pontjain, vasárnap pedig a 12 év alatti gyermekeket és szüleiket várták két helyszínen tojáskereső játékra.

A két helyszín a Gubody park és a Fürdő úti Szabadidőpark volt. Az egyik beváltópont a parkban a Székelykapu előtt, a másik a Fürdő téli bejárata melletti új Információs Pont előtt helyezték el.

Mind a két helyen azonos kérdések voltak megadva.

A Gubody parkba 10 órától folyamatosan jöttek a kis lurkók szüleikkel, míg a Szabadidőparkba leginkább délután érkeztek.
Ahhoz, hogy elinduljon a keresés, elsőként a beváltóponton kellett a kis füzetet elvenni, amelybe a megoldásokat kellett beleírni.

Ezután kezdődhetett az elrejtett tojások megtalálása.

A picik nagyon lelkesek voltak, akik ügyesen oldották meg a rejtvényeket. A kitöltött füzetet a helyszínen cserélték be egy darab csokitojásra.

iranycegled.hu

Related posts
Kultúra

Elhalasztják a Ceglédi Utcazene Fesztivált

1 Mins read
Kedves Érdeklődők!  Sajnos a járványhelyzet miatt elhalasztjuk a Ceglédi Utcazene Fesztivált.Tervek szerint – a tavalyi évhez hasonlóan – júliusban fog ellátogatni hozzánk…
Kultúra

Újabb fotó kiállítás a volt bank kirakatában

1 Mins read
Újabb fotókat láthatnak a tavalyi év ceglédi történéseiből a járókelők az egyik volt bank kirakatában a Szabadság téren. A különleges tárlat helyszíne…
Kultúra

Minősített Intézményi címet kapott a Ceglédi Kossuth Művelődési Központ.

1 Mins read
A mai napon – a Magyar Kultúra Napján – a Ceglédi Kossuth Művelődési Központ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága által…