Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Megújult a lelátó a ceglédi fürdőben

1 Mins read

A ceglédi fürdőben sajnos a lelátó burkolata elhasználódott és ideje volt a felújításnak. A fürdő munkatársai elvégezték a szükséges javítási munkákat és egy csodás alkotás került a megújult lelátóra. A műalkotást a Magiszter Alapfokú Művészeti Iskola diákjai készítették.

A lelátóról így fogalmaznak a fürdő oldalán: “A hatalmas lépcsőkön a CEGLÉD felirat uralkodik méltón a ceglédi B-közép elhivatottságához. Mögötte kavarognak a hullámok, türkizben játszva, ritmikusan járják táncukat, kisebb-nagyobb fodrokban örvénylenek a színek. S ahogy halad a szem felfelé, úgy jelennek meg a buborékok kettős könnyedségükben, a harmonikus hullámok tetejére érve elkezd pezsegni az élet- és játékadó víz.”

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….