Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Nem visz több szórólapot a Posta!

1 Mins read

2021. július 1-től kilép a Magyar Posta a címezetlen reklámkiadványok terjesztésének piacáról. A társaság a hagyományos szolgáltatásainak fejlesztésére koncentrál, folytatja a postai logisztikai infrastruktúrájának átalakítását.

Egy ideje már veszteséges volt ez az üzletág, ezért a vállalat úgy döntött, hogy a továbbiakban nem tartják fenn és nem ők terjesztik majd a napilapokat. Emellett a konkrét címzés nélküli anyagok, például a szórólapok terjesztésével is felhagynak.

Az elmúlt évben több mint 60 százalékkal csökkent az országos napilapok előfizetőinek száma, ugyanakkor a postának az ehhez a tevékenységhez kapcsolódó költségei nem változtak. A döntésről a kiadókat már 2020 végén értesítették, valamint a vásárlókat is tájékoztatták a változásokról. A szórólapok terjesztése sem volt már kifizetődő, így a posta ettől a tevékenységtől is visszavonul 2021 júliusától.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….