Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Halálra vertek egy idős férfit Cegléden

1 Mins read

Halálra verték azt az idős ceglédi férfit, – a holttestét pedig a földön hagyták – akire csak később találtak rá az otthonában. A nyugdíjas férfi holttestére a kutyájában lévő chip miatt találtak rá a rendőrök, s akkor derült ki, hogy a gazdája már nem él.

A szomszédai azért hívták november 30-án a rendőröket, mert a férfi egyik kutyája napok óta kóborolt az utcán, majd beleesett egy árokba. A vonyítására figyeltek fel a lakók, akik értesítették a rendőrséget. Utóbbiak az eb chipje alapján jutottak el az idős férfi házához.

Ekkor szembesültek a borzalmas látvánnyal: a koros lakó a földön feküdt, ám nem lehetett tudni, hogy elesett vagy megölték. Végül a boncolás állapította meg, hogy meggyilkolták a 86 éves férfit.

Hasonló hírek
Kék-hírek

Halálos lakástűzzel indult a hét Cegléden

1 Mins read
Hétfőn reggel hat órakor riasztották a tűzoltókat, hogy egy kétszintes, száz négyzetméteres családi ház alsó szintjén lévő szoba gyulladt ki Cegléden, a…
Kék-hírek

Nem kímélte idős édesanyját

1 Mins read
A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta idős édesanyját. Az elkövetőt már korábban is azért ítélték szabadságvesztés…
Kék-hírek

Egy kislány álprofiljáról kért meztelen képet gyerekektől egy 60 éves ceglédi férfi

2 Mins read
A rendőrség kezdeményezte, az ügyészség indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, akit a ceglédi nyomozók kislányokról készült videók és fotók küldözgetésével gyanúsítanak….