Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

A fészerben hagyta meghalni újszülött gyerekét egy nő Csemőn

1 Mins read

Emberölés miatt eljárást indítottak egy 27 éves nő ellen, aki újszülött csecsemőjét egy fészerben hagyta meghalni – írja a Police.hu.

Február 16-án kora hajnalban mentők érkeztek Csemő egyik házához, ahonnan vetélés miatt vittek kórházba egy 27 éves, háromgyerekes nőt. A nagymama látott neki a vér feltakarításához, amelyből a ház melletti fészerben is talált. Ott szembesült a látvánnyal, hogy egy lavór alatt halott újszülöttet talált. Ezután a rendőrök is megérkeztek a házhoz, ahol megkezdődött a helyszíni szemle és a tanúk – családtagok, szomszédok – kikérdezése. Közben a kórházban végzett vizsgálatok alátámasztották, hogy a 27 éves nő nem elvetélt, hanem szült.

Az életvédelmi nyomozók a kórházi ágyán hallgatták ki a nőt, aki nem látta értelmét további hazudozásnak és bevallotta, hogy kisfiát néhány órával korábban, titokban hozta világra otthonában. A szülés után becsomagolta egy plédbe, majd kivitte a fészerbe, és otthagyta, mivel nem szeretett volna negyedik gyereket.

A soron kívül, igazságügyi orvos-szakértők részvételével elvégzett boncolás megállapította, a kisfiú élve született, halála ellátatlanság miatt következett be.

Az anya ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya. A minősített emberöléssel gyanúsított édesanyja, Leila jelenleg a ceglédi kórházban van, de információnk szerint nem vették őrizetbe. A család egyébként egy rendezett házban lakik a település határában, a családfő Kecskeméten dolgozik egy gyárban.

Hasonló hírek
Kék-hírek

Szemből érkező autó gázolt halálra egy biciklist Cegléden

1 Mins read
Cegléd belterületén közlekedett kerékpárjával 2022. augusztus 8-án 15 óra 16 perckor egy helybéli nő, amikor ezidáig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi…
Kék-hírek

„Nem mehettél el, testvérem” - 17 éves fiú hunyt el a ceglédi vonatbalesetben

1 Mins read
Mivel a MÁV tájékoztatása szerint ma reggel jól működött a fénysorompó, és piros jelzést mutatott, egyelőre nem tudni, mi okozta R. Bence…
Kék-hírek

Ököllel, bicikli pumpával összeverte 44 éves rokonát

3 Mins read
A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint egy jelentősebb italozást minden ok nélkül vitává…