Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Ukrajnai menekülteknek segít az Önkormányzat

1 Mins read

Az ukrajnai háború előidézte menekültáradat minden jóérzésű embert adakozásra késztet. Önkormányzatunk gyűjtést szervez a rászorultak részére.

Elsősorban azonnali fogyasztásra alkalmas konzerveket, bébiételeket, kicsi üdítőket (rostos a gyerekeknek), csokoládét, teát, kávét, cukrot, tartós tejet, tisztasági kendőt, papírzsebkendőt és alufóliát kérnek a határmentiek. Az adományokat a Családsegítő Központba (Cegléd, Pesti út 7.) lehet leadni.

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy a Budai úti kempingben 5 db faház áll rendelkezésre az esetlegesen városunkban megjelenő menekültek elszállásolására.

Segítségüket megköszönve, tisztelettel:

Dr. Csáky András
polgármester

Hasonló hírek
Városháza

FREE WIFI pontok Cegléden!

1 Mins read
Több helyszínen telepítnek wifi-pontokat a városban. Cegléd Város Önkormányzata az Európai hálózatfinanszírozási eszköz keretén belül nyert 15.000 euró vissza nem térítendő támogatást…
Városháza

Elmarad a tűzijáték Cegléden

1 Mins read
Dr Csáky András polgármester lakossági véleményeket kért Facebook oldalán az augusztus 20-i tűzijátékkal kapcsolatban. A frakcióvezetőkkel történt egyeztetést követően úgy döntöttek, hogy…
Városháza

Tájékoztató szúnyoggyérítésről

1 Mins read
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022.  július 11-én földi kémiai szúnyoggyérítés lesz Cegléd város közigazgatási területén belül. A gyérítési munkákat a Rovért Kft….