Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Ukrajnai menekülteknek segít az Önkormányzat

1 Mins read

Az ukrajnai háború előidézte menekültáradat minden jóérzésű embert adakozásra késztet. Önkormányzatunk gyűjtést szervez a rászorultak részére.

Elsősorban azonnali fogyasztásra alkalmas konzerveket, bébiételeket, kicsi üdítőket (rostos a gyerekeknek), csokoládét, teát, kávét, cukrot, tartós tejet, tisztasági kendőt, papírzsebkendőt és alufóliát kérnek a határmentiek. Az adományokat a Családsegítő Központba (Cegléd, Pesti út 7.) lehet leadni.

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy a Budai úti kempingben 5 db faház áll rendelkezésre az esetlegesen városunkban megjelenő menekültek elszállásolására.

Segítségüket megköszönve, tisztelettel:

Dr. Csáky András
polgármester

Related posts
Városháza

Tájékoztató fasori munkálatokról

1 Mins read
KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a VÁRVAG Nonprofit Kft. megbízásából a Pannon Park Forest Kft. fasori munkálatokat végez a Cegléd,…
Városháza

Tájékoztatás a Fizető parkolók ünnepi üzemeltetésével kapcsolatban

1 Mins read
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2022. december 26 – 2023. január 1-ig terjedő időszak alatt a fizető parkoló övezetek az alábbiak szerint…
Városháza

Új aszfaltréteget kap a Múzeum utca

1 Mins read
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd Város Önkormányzata megbízásából a Flaszter Kft. útfelújítási munkálatokat végez a Múzeum utcában. A munkavégzés tervezett ideje:2022….