Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Újabb ceglédi induló a Tündérszépek versenyen

2 Mins read

Eddig több jelentkező is volt Ceglédről a Tündérszépe verseny regionális fordulójára Varga Lilla, Détári Virginia, valamint Fehér Fanni.

Most ismerd meg a Tündérszépek 2022 új versenyzőjét, Mészáros Petrát

Mészáros Petra vagyok, 23 éves, a Szegedi Tudományegyetem aerobikedző szakos hallgatója, és a szakdolgozatomat írom. Most is tartok órákat, de idővel saját termet szeretnék. Nálam nagyon korán kezdődött, hogy megmutathassam, miben vagyok jó. A sportos életemet kiskoromban szertornával kezdtem. 15 éves koromig a Fit-Kiddel csoportban és egyéniben is versenyeztem, majd a gimnáziumban újra szertornáztam. Ezek mind hozzájárultak a hajlékonyságomhoz. Az érettségi után az aerobikot választottam.    

A versenykiírást Eszenyi Eszter oldalán láttam, akivel korábbi versenyen már találkoztam és követem. 2019-ben döntős voltam a Miss Balaton versenyen. Pár év kihagyás után most gondoltam egy új indulásra. A határidő előtt pár nappal jelentkeztem, amiről a Bors megjelenés után fogok csak szólni az ismerősöknek. Szívesen lennék fotómodell, ez a verseny utat nyithat ebbe az irányba.   

Ha tükörbe nézek elsősorban a mosolyom tetszik, mert ezt mindenki észre veszi. Az arcomról amúgy minden leolvasható, a jó és a rossz is. Kevés sminket használok: alapozót, pirosítót szempilla spirált, szemhéjtust, rúzst, de a hétköznapokban az utcára, vagy az óráimra semmit, mert az olyan, mintha maszk lenne rajtam. A bőrömnek sem tesz jót, és az intenzív mozgástól amúgy is tönkre menne.   

A hajam többnyire hosszú volt, amit csak egyszer vágattam le államig érőre, és most újra visszanőtt hosszúra. Szeretem felkötve és kiengedve is. Alapból hullámos, de ki szoktam vasalni. 

Adok arra, hogy csinos legyek. A ruhatáram inkább sportos, de buliba felveszek rövid szoknyát és magassarkút. Sok ruhám van, köztük olyan is, ami általános iskolás korom óta örök darabként megvan, és még mindig jó rám, és rendszeresen selejtezek is. Nem költök sokat, turkálóban is találok magamnak jókat. A felesleget odaadom ismerősnek vagy ruhakonténerbe teszem. 

Évek alatt megszoktam, hogy a férfiak utánam fordulnak, már nem is veszem észre, csak édesapám jegyzi meg, ha elmegyünk valahova, hogy nem igaz mennyien megnéztek. 

Szabadidőmben szeretek kirándulni. Ilyenkor telefon tilalom van. Számomra egyre frusztrálóbb, hogy ma már mindenki a telefonján a social média felületeken éli az életét. 

Mészáros Petrára ide kattintva tudsz szavazni!