Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Kiraboltak egy férfit a ceglédi vasútállomáson

1 Mins read

Megütöttek és kiraboltak vasárnap délután egy férfit a ceglédi vasútállomáson. A ceglédi rendőrök rablás gyanúja miatt indítottak nyomozást a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó Varga Tibor és Jónás Vilmos ellen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fotókon látható tettesek megtámadtak és megütöttek egy férfit, elvették óráját és pénzét, majd elmenekültek a helyszínről. Az áldozat könnyű sérülést szenvedett.

Az azóta szökésben lévő, 25 éves Vargát, valamint társát, a 36 éves Jónást minden lehetséges felbukkanási helyükön keresték már, de eddig hiába. A kutatást tovább folytatják, a gyorsabb eredmény érdekében pedig a lakosság segítségét kérik.

A ceglédi zsaruk azt kérik, hogy aki a felvételeken látható Varga Tibort és Jónás Vilmost felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefon tanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon!

Related posts
Kék-hírek

Nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost

1 Mins read
A fiatal sofőr állítása szerint nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost Cegléden. A helyszínt elhagyta, a rendőrök -utasával együtt- felelősségre vonták….
Kék-hírek

Közbiztonsági fórum az Ugyerban

3 Mins read
A polgármester kezdeményezésére közbiztonsági fórumot tartottak az Ugyeri iskolában. Sok lakó ki is használta a lehetőséget, hogy elmondhatja, mivel és hogyan keserítik…
Kék-hírek

Jogsi nélkül vezetett az 52 éves férfi Cegléden

1 Mins read
Jogsi nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív…