Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Pályaorientációs nap a rendőrségen

1 Mins read

A rendőr, határvadász és iskolaőr hivatásokat népszerűsítették a péntek délelőtt megtartott pályaorientációs napon a Ceglédi Rendőrkapitányságon. Végzős középiskolás tanulókat és a lakosságot várták a különleges programra, ahol több beszámoló és bemutató várta az érdeklődőket.

A kapitányság minden esztendőben szervez nyílt napot, amelyre minden évben sokan látogatnak el. A mostani esemény rendhagyó mivolta abban rejlik, hogy a pályaorientációs nap keretén belül zsaruk mesélték el, hogyan dolgoznak és mutatták meg a rendőri hivatás szépségeit, melynek célja, hogy minél többen válasszák ezt a szakmát. Emellett szó esett a különböző rendőri szakterületekről és a szolgálat során használt eszközök is bemutatásra kerültek.

Fotó: Szokolai Attila

Related posts
Kék-hírek

Nagykőrösnél lépett vonat elé egy lány

2 Mins read
 Pénteken a Szolnokról Kecskemétre 16:45-kor elindult személyvonat (7633) Nagykőrösön az Örkényi úti vasúti átjáró közelében elgázolt egy embert. A mozdonyvezető a gázolást…
Kék-hírek

Egy kisfiút és egy nyugdíjas házaspárt is kiraboltak a 16-17 éves fiúk Nagykőrösön

1 Mins read
Elfogtak, majd három rendbeli rablással gyanúsítottak meg a nagykőrösi rendőrök két fiatalkorút. Egy idős párra, valamint egy kisfiúra támadtak, azóta letartóztatásban vannak….
Kék-hírek

Halálra gázoltak egy gyalogost Cegléden

1 Mins read
A 311. főút 27-es kilométerszelvényében Cegléd irányába közlekedett egy autó szerdán 4 óra 47 perckor, amikor elütött egy úttesten láthatósági mellény és…