Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Júniustól öt éven át a Hunguest Hotels üzemeltetheti a ceglédi Hotel Aquarell szállodát.

1 Mins read

A 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellness részleggel bíró hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található.

A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman található. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellness részlege élmény- és gyógyvizes medencét, valamint pezsgőfürdőt kínál a szálloda vendégeinek.

A szállodától néhány lépésre található Magyarország egyik legnagyobb csúszdaparkja, amely a nyári időszakban kiváló úti célt jelent a családoknak. A szálloda 180 fős, szekcionálható konferenciarészlege kisebb rendezvények megtartására alkalmas.

A fürdők melletti hotelek terén nagy tapasztalattal rendelkező Hunguest Hotels 2028-ig üzemeltetheti a ceglédi szállodát. A Hotel Aquarell csatlakozásával 18 tagúra bővül a Hunguest magyarországi hálózata, és a szállodalánc belép a közép-magyarországi wellness szállodák piacára – olvasható a OPUS GLOBAL Hunguest – tulajdonosának közleményében.

„Stratégiai céljainkhoz jól illeszkedik a Hotel Aquarell üzemeltetési jogának elnyerése, ezzel a saját tulajdonú ingatlanok mellett bővül üzemeltetési szerződéseink száma. Az Alföld kapujában fekvő város legnagyobb turisztikai szolgáltatójaként azért dolgozunk majd, hogy öregbítsük Cegléd hírnevét határainkon innen és túl” – mondta el Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.

Az OPUS GLOBAL-hoz tartozó Hunguest Hotels a vezető vidéki szállodalánc, egységei fürdőélményt, minőségi gasztronómiát és önfeledt pihenést nyújtanak megfizethető áron Bükfürdőtől Nyíregyházáig az ország legnépszerűbb fürdővárosaiban. A vállalat három éve megkezdett fejlesztési programjának keretében 2023-ban 800 felújított szobát adnak át vendégeiknek.

forrás: temalonline.hu