Új!Elindult honlapunk!

Közélet

A Kúriához fordul a ceglédi önkormányzat a labdázók miatt

1 Mins read

Nem zárhatják be a gyerekek játszótereit Cegléden, mert akkor az egész országban vérszemet kapnak a perelők – hangsúlyozta a Mandinernek Ferenczi Norbert, helyi fideszes képviselő, aki közölte, aláírásgyűjtésbe kezdtek és az ombudsmanhoz fordulnak.

Megérkezett a Ceglédi Önkormányzathoz a Fővárosi Ítélőtábla jogerős végzése annak a két – évtizedekkel ezelőtt épített és működő – lakótelepi sportpályának a kötelező elbontásáról, amelynek kapcsán hatalmas volt a felháborodás a városban – tudta meg a Mandiner Ferenczi Norberttől, a ceglédi önkormányzat Fidesz-frakciójának vezetőjétől, az ügyrendi és jogi bizottság tagjától, aki közölte: a bírósági ítéletet – amelyet mindenkinek tiszteletben kell tartania – végrehajtják.

A képviselő lapnak küldött válaszában hangsúlyozta, a sok százból mindössze két lakó indított pert korábban a pályák használatából eredő zaj miatt.

Feltételezhetően ezen panaszosok egyike szerepel azon az egyik közösségi oldalra korábban feltöltött videóban, amelyben a pályán játszó fiatalokkal vitatkozik és igyekszik elzavarni őket, mert zavarja őt a labda pattogása.

A teljes interjút az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://mandiner.hu/cikk/20230515_cegled_bezart_sportpalya_zajhatas_birosagi_itelet_onkormanyzat_kuria