Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Teljes hálózati leállás lesz a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban

1 Mins read

A Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. szeptember 8-án (pénteken) 14:00 órától előreláthatóan 20:00 óráig teljes hálózati leállás lesz az intézmény összes telephelyén.

A teljes hálózati leállás időtartama alatt nem lesz elérhető sem a belső, sem a külső hálózati rendszer. A betegek ellátása a rendszerleállás mellett is folyamatos lesz.

A feltétlenül szükséges vizsgálatok megkérése és dokumentálása ez idő alatt papír alapon fog történni a számítógépeken word dokumentumok készítésével. A röntgen készülékek, az UH készülékek, valamint a laboratóriumi automaták csak helyben működnek, eredményt, képanyagot a belső hálózaton nem tudnak továbbítani; de az eredmények közlését a vizsgálat helyszínén, valamint a képanyag megtekintését megszervezik. A rendszerleállás ideje alatt azonban nem lesz lehetőség CT vizsgálatok elvégzésére.

Tekintettel a hálózati leállásra, a sürgős CT vizsgálatok elvégzését a megjelölt időtartam alatt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet telephelyén működő Mediworld Diagnosztikai Kft. Szolnoki Diagnosztikai Központ végzi.