Új!Elindult honlapunk!

Sport

Simán győzött Cegléden a címvédő Sopron a női kosarasoknál

1 Mins read

Magabiztosan verte meg idegenben a Ceglédet a Sopron Basket a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.

Egy pillanatig sem volt esélye a bravúrra a hazai pályán játszó Ceglédnek, amely  a nagy szünetben már 17 pontos hátrányban volt, majd a harmadik negyedben csupán négy pontot kapart össze. A Sopron a rutinos Fegyverneky Zsófia vezérletével hozta a kötelezőt, s fölényes sikert könyvelhetett el.

VBW CEKK Cegléd–Sopron Basket 40–81 (12–24, 11–16, 4–21, 13–20)

Albertirsa, 150 néző. V: Balog Gy., Varga-Záray, Sörlei.

CEGLÉD: Rakita 6, Czank 6, Farkas P., Szerelem-Kobolák 13/9, Barnai 8. Csere: Horváth Boglárka, Szirony 3/3, Kovács K. 4, Andi, Viszmeg, Nagy R. Edző: Lo Elhadji Malick

MESTERMÉRLEG
Lo Elhadji Malick: – Nagyon szép kosárlabdát játszott a Sopron. Az elején úgy tűnt, meg tudunk küzdeni a démonainkkal és a korábbiaknál sokkal kevesebb eladott labdánk volt, de sajnos a második félidőben, különösen a harmadik negyedben visszatért a korábbi gondunk, csak ott tíz labdát adtunk el, ami meg is látszott az eredményen. Van még min dolgozni, és ezt meg is tesszük.

Gáspár Dávid: – Még kell egy kis idő, hogy kialakuljanak azok a játékkapcsolatok, amelyektől harmonikusabbá válik a játékunk. Sokkal agresszívebbek lehettünk volna a mérkőzés elejétől kezdve, jó lett volna a harmadik negyedhez hasonlót látni már az elején. Bár még mindig nem teljes a keretünk Papp Dia sérülése miatt, de „első mérkőzésnek” ez nem volt rossz.