Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Átadták az év tanára kitüntetéseket

1 Mins read

Péntek este adták át az év tanára kitüntetéseket a kereskedelmi iskolában.

Az év idegen nyelv tanára általános iskolai kategóriában Csonka Tünde a Református Általános Iskola és Óvoda tanára, aki egyúttal elnyerte a dr Rorák Imre emlékdíjat.

Az év idegen nyelv tanára középiskolai kategóriában Királyné Heimann Zsófia a Ceglédi SZC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző iskola tanára, aki egyúttal elnyerte a dr Rorák Imre emlékdíjat.

Az év magyartanára általános iskolai kategóriában Frankné Czinege Beáta a Szent Kereszt Katolikus Általános iskola tanára, aki egyúttal elnyerte a Velkey Imre emlékdíjat.

Az év magyartanára középiskolai kategóriában Czinegéné Sárik Ágnes a a Ceglédi SZC Unghváry László Vendéglátóipari Technikum és Szakképző iskola tanára, aki egyúttal elnyerte a Velkey Imre emlékdíjat.

Az év matematika tanára általános iskolai kategóriában Kozma Attila a Várkonyi István Általános iskola tanára, aki egyúttal elnyerte a Tóth-Czifra Mihály emlékdíjat.

Az év matematika tanára középiskolai kategóriában Ócsainé Bükki Gabriella a Kossuth Lajos Gimnázium tanára, aki egyúttal elnyerte a Tóth-Czifra Mihály emlékdíjat.

Kis Lajos és Kozma Attila az év tanára díjátadó keretében megkapta a Foucault-inga-díj ezüst fokozatát az ingalengetés hagyományának folytatásáért!