Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Fejlesztés aPetra Trans Kft-nél

2 Mins read

A Petra Trans Kft. támogatást kapott az Széchenyi Terv Plusz program GINOP_PLUSZ-1.2.3-21– „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” pályázati kiírás keretében a vállalkozásfejlesztési terveinek megvalósítására.

„A Fejlesztés a Petra Trans Kft-nél” című projekt keretében a cég 102.999.685 forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyet az Európai Unió támogatott Magyarország társfinanszírozásával.

A cégünket a gépjárművek képviselik a partnerek felé, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy gépjárműveink minden körülmények között makulátlan tiszta és kifogástalan műszaki állapotban jelenjenek meg a munkafeladat elvégzésére. Ezen törkevéseink eléréséhez fontos számunkra a saját mosó és szerelőműhely felépítése. Cégünk műszaki munkatársai jelenleg csak ellenőrizni tudják a járművek műszaki állapotát, és a fellelt problémákkal a megfelelő szakszervízbe irányítják a javításra szoruló járművet. Ehhez szükséges a tervezett csarnoképület megvalósítása, benne a megfelelő minőségű eszközökkel felszerelt szerelőműhely. Ezzel jelentősen csökkentjük a járműveink állásidejét.

A javítási idők csökkentésével járműveink határozottan hamarabb állhatnak újra munkába, valamint a korszerűbb eszközökkel minőségibb, gyorsabb, magasabb minőségű javítási munka végezhető, az új munkavállalók alkalmazása miatt lehetőség lesz nem csak a saját, hanem más cégek járműveinek a javítására is, ezáltal nemcsak javítunk a saját szerelési minőségünkön,, de új szolgáltatásként más cégeknek is
tudunk gépjárműjavítási szolgáltatást felkínálni.

A beruházás célja tehát a cég piaci pozíciójának erősítése, ezáltal hozzájárulás Cegléd gazdasági fejlődéséhez, minőségi munkahelyek létrehozásával.