Új!Elindult honlapunk!

Sport

Idegenbeli győzelem a ceglédi vízilabdásoknál

1 Mins read

Harmadik tavaszi mérkőzésén második győzelmét könyvelhette el a Cegléd OB I/B.-s vízilabda csapata. Sikere értékét növeli, hogy idegenben vívta ki, amely nem éppen a legeredményesebb terep számára.

Oázis Sport Club–Ceglédi VSE 9–12 (1–4, 2–2, 3–2, 3–4)

Gól – akcióból: 20/3, ill. 24/7.

Gól – büntetőből: 1/1, ill. 1/1.

Gól – megúszásból: 2/2, ill. 1/1.

Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 4/3.

Turcsányi Kristóf nyitotta meg a gólok sorát, majd az egyenlítést követően Süveges Máté találataival alakult ki a háromgólos különbség a negyed végére. A vendégek veterán játékosa ezúttal nemcsak védekezésével, támadásban nyújtott teljesítményével is a mezőny fölé nőtt. A második játékrészben csak ő volt eredményes ceglédi részről, de mivel a másik oldal sem tétlenkedett, nem tudta növelni előnyét Sűrű Dezső együttese.

A második félidőben két gólra csökkentette hátrányát az Oázis, talán azért is, mert a harmadik játékrészben nem születtek Süveges-találatok. A negyedik felvonás gyors gólváltással indult, majd a három perc alatt esett további három ceglédi találat végképp eldöntötte a bajnoki pontok sorsát.

Sűrű Dezső: – Bár egy ízben két gólra is felzárkózott az Oázis, fegyelmezett, jó játékkal az elejétől a végéig kontrolláltuk a mérkőzést, és nagyon értékes győzelmet arattunk.