Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Kamion mosó épült, valamint a telephely épülete bővült a Petra Trans Kft-nél

1 Mins read

A Petra Trans Kft. a Széchenyi Terv Plusz program keretében, a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21– „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című projekt megvalósításához közel 103 millió forint összegű, vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert. A támogatási összegből a meglévő telephely épület bővítése, valamint kamion mosó létesült. A támogatás 50 %-os intenzitású.

Petra Trans Kft a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03626 azonosítószámú „Fejlesztés a Petra Trans Kft-nél” című projekt kivitelezési munkálatait valósította meg, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatásával.

102.999.685 forint támogatás segítségével saját kamion mosó és szerelőműhely épült fel a Petra Trans Kft-nél. Először a kamion mosó alapteste készült el, az alapszerkezet után jöhetett a panelezés. Ezután ugyan így a szerviz épület következett. Ezzel a technológiával gyorsan és modern eljárással készülhettek ezek az épületek.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló beruházásnak köszönhetően, a javítási idők csökkennek, járműveink hamarabb állhatnak újra munkába, valamint a korszerűbb eszközökkel minőségibb, gyorsabb, magasabb minőségű javítási munkát tudunk végezni. Új munkavállalókat tudunk alkalmazni, így emiatt lehetőség van nem csak a saját, de új szolgáltatásként más cégeknek is tudunk gépjárműjavítási szolgáltatást felkínálni.

Projekt címe: Fejlesztés a Petra Trans Kft-nél

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03626

Megvalósulás helyszíne: 2700 Cegléd, Pesti dűlő 244.

Kedvezményezett neve: Petra Trans Kft.

A projekt megvalósításának befejezése: 2024.02. 21.

További információ kérhető:

Lesták Zsuzsanna
Petra Trans Kft
titkarsag@petratrans.hu
+36-70/661-83-91