Új!Elindult honlapunk!

Sport

Nagy szakmai sikerrel zárult a Trial Force edzőtábor Cegléden

1 Mins read

Nagy szakmai sikerrel zárták a Trial Force edzőtábort Cegléden, ahol egyedülálló módon két Világbajnok is érkezett Angliából!

Velünk volt Jack Carthy és Charlie Rolls, akik nem csupán a fiatalok és felnőttek edzéseit vezették, de bemutatták azt is, hogy jelenleg hol tart a világ triál elit mezőnye! Egészen elképesztő szakmai tudás szemtanúi lehettünk, ami egy örök élmény marad a résztvevők számára. Szervezőként, edzőként és egyesületi vezetőként azt gondolom, hogy az utánpótlás versenyzők nemzetközi szintre történő “felhúzásának” egy nagyon fontos része, hogy a gyerekek személyesen láthassák a világ legjobbjainak teljesítményét, hiszen ez egy olyan motivációs forrást és hitet kölcsönöz számukra, ami által még gyorsabb lesz a fejlődésük és ami által a teljesítmény fokmérője sem áll meg a Magyar határnál.

Nagyon örülök továbbá, hogy az idei évben érkezett hozzánk táborozó Angliából, Szlovákiából és Romániából is! Bízom benne, hogy jövőre is sikerül egy ilyen szintű szakmai tábort szervezni Magyarországon – írta a Hegeshow

fotó: Abonyi Róbert