Új!Elindult honlapunk!

Sport

Egy újabb vereség nélküli Cápa forduló

4 Mins read

A Ceglédi KK SE Kék Cápák újabb négy korosztálya játszotta le utolsó szezonbéli bajnoki mérkőzését. A felnőttek úgy fogadták hazai pályán a Szeged csapatát, hogy nem nyomasztott a kiesés veszélye. A Cápáknak sikerült itthon tartani a két pontot, az 5. helyen zárták az NB II G-H csoport alsóházi küzdelmeit. Az U15 megőrizte veretlenségét Tiszaföldváron, az U13 Gyálon nyert újabb két meccset, az U11 pedig itthon játszott két találkozón.

Eredmények:

Felnőtt korosztály

Ceglédi Kék Cápák – K. Szeged SE 28 – 26 ( 15 – 14 )

Cegléd, 100 néző, vezette Elhardt, Poltz

Cegléd: Orosz Ivett(kapus), Gergi Bodor Boglárka 9, Peszeki Laura 6(3), Bujdosó Eszter 5, Tóth Patrícia 3, Mózes Dorina 3, Imregi Blanka 2, Ubornyák Mónika, Kapusi Anna, Pintér Zsófia, edző Dengi zoltán

Hétméteresek: 6/3, ill. 2/1

Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Dengi Zoltán: – Azt már a mérkőzés elején tudtuk, hogy bent maradtunk. Így teher nélkül vághattunk neki az utolsó meccsünknek. Az első félidőben még keresgéltük önmagunkat, amit szünet után sikerült meg is találnunk. Ezzel a győzelmünkkel tükör sima lett a bentmaradásunk! Köszönöm a lányoknak az egész éves munkát, és büszke vagyok, hogy megőrizték az NB.II-es tagságot!

U15 korosztály

Gyulasport NKFT – Ceglédi Kék Cápák 26 – 26 ( 11 – 16 )

Tiszaföldvár 50 néző, vezette Rigó, Sztancsik

Cegléd: Kocsis Anna(kapus), Bujdosó Lara 9, Bartus Júlia 8(5), Kocsis Kata 5(2), Virág Hanna 2, Pintér Léna 1, Meleg Krisztina 1, Pálfi Renáta, Patály Lili, Sági Hanna, Sárközi Zita, Gál Dorina, edző Csábi Zsuzsanna

Hétméteresek: 3/3, ill. 11/7

Kiállítások: 6, ill. 2 perc

Pudics Zsolt megbízott edző: – Nagyon nagy csatára késztetett minket az ellenfelünk, emiatt a hat perccel a lefújás előtt még hat gólos előnyünket nem tudtuk megtartani, elfogytunk a hajrára. Az eltervezett védekezésünkön gyorsan változtani kellett, amit jól megoldottak a lányok. Összességében gratulálok a csapatnak a remek küzdésért és hogy az alsóházi tabella első helye mellett megtartottuk a veretlenségünket is!

Kőröstarcsai DSE – Ceglédi Kék Cápák 21 – 42 ( 8 – 24 )

Ceglédi gólok: Bartus Júlia 15 (7), Bujdosó Lara 8, Kocsis Kata 7(2), Virág Hanna 5(1), Pintér Léna 3, Pálfi Renáta 2, Sági Hanna 1(1), Gál Dorina 1(1)

Hétméteresek: 2/1, ill. 16/12

Kiállítások: 10, ill. 6 perc

Csábi Zsuzsanna: – A mai céla veretlenségünk megtartása volt. A Gyula csapata elleni kiélezett csata után  a Köröstarcsa ellen örömjátékot mutattak be a lányok. Köszönöm a csapat az egész éves kemény munkáját és hozzáállásukat a mérkőzésekhez. Köszönöm a szülőknek a támogatást, illetve hogy a mérkőzésekre mindannyiszor elkísértek minket, szurkoltak a csapatért! Az idei szezonnak vége, de a munkát folytatjuk a továbbiakban is tovább, hogy elérhessük a kitűzött céljainkat!

U13 korosztály

Ebben a korosztályban csak a félidei és a végeredmények kerülnek rögzítésre.

VS Dunakeszi – Ceglédi Kék Cápák 17 – 18 ( 10 – 10 )

Vecsés-Sülysáp – Ceglédi Kék Cápák 18 – 40 ( 9 – 22 )

Gyál, 50 néző, vezette Bodócs, Juhász

Cegléd: Molnár Enikő, Marticsek Réka(kapusok), Bartalos Jázmin, Jankovics Hanna, Juricza Kinga, Manczák Mirjam, Mohácsi Tímea, Temesváry Fédra, Üllei-Zakar Anna, edző Székesi Fanni

Székesi Fanni: – Az utolsó fordulónkat játszottuk le a lányokkal. Az odaérkezésünk elég kacifántos volt emiatt a meccs is ilyenre sikeredett, de a legvégén a szerencse mellénk tudott szegődni. A Dunakeszi csapat nagyon szuper ellenfél volt, igazi rangadó hangulata volt, hiszen 40 perc alatt 17 gólt kapni az szuper teljesítmény A második mérkőzésen már aklimatizálódtunk a sportcsarnok közegéhez, ami látszódott is, hiszen szuper tempóban játszottunk, ami nagy öröm számomra, hogy mindenki góllal, gólokkal vette ki a részét a mérkőzésen. Nagyon gratulálok a csapatnak, hiszen kettő csapat kivételével minden ellenfelünk ellen győztesen tudtuk elhagyni a pályát. Ez egyértelmű, hogy nem sikerült volna, ha a támogató szülői közösség nem kísér el minket minden mérkőzésre. Nagyon köszönöm a lányok munkáját, hozzáállását, melyet egész évben nyújtottak. Köszönöm a szülőknek, kollegáimnak a támogatást, melyet felém nyújtottak.

U11 korosztály

Ebben a korosztályban semmilyen eredmény sem kerül rögzítésre.

Ceglédi Kék Cápák – Kispest NKK

Ceglédi Kék Cápák – KSA Budapest

Cegléd, Gál József Sportcsarnok 60 néző, vezette Rumpler, Tátrai

Cegléd: Hörömpő Gitta, Vígh Nóra (kapusok), Dengi Luca Sára, Fehér Lili, Fehér Zoé, Hartyányi Petra, Kecskés Diana Lilla, Mohácsi Kitti, Szabó-Surányi Csenge, Szalisznyó Szonja, Tomcsányi Lili, edző Orosz-Kacskó Ágnes

Orosz-Kacskó Ágnes: – Az első meccsen még aludtunk nehezen kezdtünk eljátszani sajnos az sem segített, hogy egy nehéz ellenfelünk volt. A második meccsen már egy ügyes harcos csapat volt fenn a pályán. Itt már voltak szep egyenii és csapat megoldások is! Összesegében gratulálok a csapatnak ügyesek voltak a lányok!