Új!Elindult honlapunk!

Sport

Több, mint ezer induló a Sportszigeten

1 Mins read

Az idén is tömegek voltak a Pöttyös Gyermeknap kísérő rendezvényén a Sportszigeten. 22 helyszínen 20 ingyenesen kipróbálható sportág várta az érdeklődőket és hat sportágból egésznapos külön versenyen is részt lehetett venni. Minden gyermek egy pecsét gyűjtő térképet kapott és aki legalább 15 helyszínt meglátogatott, egy ajándék katica csoki mellett értékes ajándékokat is nyerhetett a kora esti sorsoláson.

Pudics Zsolt szervező: – Nagy öröm, hogy évről-évre ilyen igény mutatkozik a Sportszigetre. Idén is több újdonsággal leptük meg a gyerekeket, a félóránként indított ovi motor futamok Jankovics István közvetítésével a szülők mellett a semleges nézőknek is mosolyt csalt az arcára. Új házi rekordot állítottunk fel az egyéni versenyek létszámában, hiszen több, mint ezer indulót regisztráltunk.

Kőházi Ádám szervező: – Jó hangulatú volt az idei Sportsziget, szerencsére a reggeli eső sem tántorított el senkit attól, hogy kilátogasson. 9 órától 15 óráig minden állomás tele volt gyerekekkel és szülőkkel. Az újdonságként debütáló gyerek cross és a sztár futam is nagy siker volt, így ezekre lehet számítani a jövőben is.