Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Országos Vízipisztoly Csata rekordkísérletet tartottak a Ceglédi fürdőben

1 Mins read

A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban is sokan vettek részt az Országos Vízipisztoly Csatában, amely egyben rekordkísérlet is volt. A résztvevőknek egymást kellett eltalálniuk a vízipisztolyokkal, melyek egy részét a szervezők biztosították nekik.

Második alkalommal hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség az Országos Vízipisztoly Csatát. A Magyar Fürdőszövetség tavaly nyáron indított vízipisztolycsata programja és rekordja országos sikert hozott. A rekordkísérlet tárgya ez alkalommal is a Magyarországon egy időben legtöbben vízipisztoly csatát játszó személyek száma. A hangsúly az adott helyen, adott időben és adott időtartamban – legalább 5 perc, ajánlottan 15 percen át – vízipisztoly csatában aktívan résztvevő személyek számán van.

Az idén 39 fürdő csatlakozott ehhez a rövid, de annál érdekesebb vizes programhoz.

A ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban is sokan vettek részt az ártalmatlan, de annál vidámabb csatában, ami a nagy meleg miatt még inkább jólesett a résztvevőknek.

Az akció múlt évben országos szinten lehetőséget adott arra, hogy felhívják a figyelmet a strandolásra, fürdőzésre, mint nyári élményre, és arra, hogy Magyarország milyen rendkívüli adottságokkal rendelkezik ezen a téren, hiszen szinte bármerre járunk az országban, találhatunk fürdőket.