Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Bilincselve, rabosítva

1 Mins read

A ceglédi rendőrök elfogták azt a két férfit, akik több fordulóban ürítettek ki ritkán látogatott csemői hétvégi házakat a gyanú szerint.

A 24, valamint a 26 éves gyanúsított célpontja egy hobbi telken lévő melléképület, valamint egy külföldi tulajdonban lévő nyaraló volt. Az utóbbit 2020. júniusa és októbere között, a kerítésen átmászva közelítették meg, befeszítették az ablakát, bemásztak és elvitték a réz csapokat, a kávéfőzőt, a páraelszívót és az edényeket mintegy 60 ezer forint értékben.

Hogy a hobbi telken lévő melléképület tartalmához 2021. január 17-én hozzáférjenek, először kibontották a kerítést, majd meglékelték a tetőt. Minden mozdíthatót kihordtak, motorkerékpárt, kerti szerszámokat, centrifugát, mosógépet, szőlőprést, szőnyegeket, fém tartályokat. Többször kellett fordulniuk, mire kiürítették a helyiséget. A tulajdonosnak több mint 450 ezer forintos lopási és 100 ezer forintos rongálási kárt okoztak.

A ceglédi nyomozók és a csemői körzeti megbízottak közös felderítése hozta az eredményt. A 26 éves férfit 2021. január 18-án, 24 éves társát másnap elfogták. Míg kihallgatóik a beismerő vallomásokat rögzítették, a nyomozók felkutatták és lefoglalták a lopott tárgyak nagy részét.

A Ceglédi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le velük szemben a további eljárást.

Hasonló hírek
Kék-hírek

Szemből érkező autó gázolt halálra egy biciklist Cegléden

1 Mins read
Cegléd belterületén közlekedett kerékpárjával 2022. augusztus 8-án 15 óra 16 perckor egy helybéli nő, amikor ezidáig ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi…
Kék-hírek

„Nem mehettél el, testvérem” - 17 éves fiú hunyt el a ceglédi vonatbalesetben

1 Mins read
Mivel a MÁV tájékoztatása szerint ma reggel jól működött a fénysorompó, és piros jelzést mutatott, egyelőre nem tudni, mi okozta R. Bence…
Kék-hírek

Ököllel, bicikli pumpával összeverte 44 éves rokonát

3 Mins read
A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint egy jelentősebb italozást minden ok nélkül vitává…