Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Karácsonyi ajándék a Ceglédi hajléktalanszállónak a Kétfarkú Kutyapárttól

1 Mins read

Az Magyar Kétfarkú Kutya Párt karácsonyi adománygyűjtő akciójára a jófej adományozóknak köszönhetően közel 2 millió forint érkezett, és így több budapesti és vidéki rászorulónak is be tudtak vásárolni.

A ceglédi hajléktalanszálló lakóit 120 000 Ft-tal támogatták. Ebből az összegből az alábbi adományokat vásárolták be az utóbbi 2 hétben a Vöröskereszt munkatársainak közreműködésével: 20 kg cukor, 21 doboz tea, 22 zacskó száraztészta, 20 liter citromlé, 72 doboz konzerv, 144 doboz májkrém, 20 kg krumpli, 10 kg vöröshagyma, 60 csomag zsebkendő, 24 tekercs papírtörlő, 20 liter hipó, 5 liter felmosófolyadék, 20 karton hajtott papírtörlőlap, 11×24 tekercs WC papír, 8 csomag felnőttpelenka, 4×5 liter mosógél.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….