Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Polgármesteri tájékoztató felüljáró kerékpársáv

1 Mins read

Múlt év végén jeleztük, hogy idén tavasszal elkezdődik a Jászberényi úti felüljárón a kerékpársávok kialakítása. Tegnapelőtt egyeztettünk a tervezőkkel, illetve tegnap a Volánbusszal. Március második felében elindul a beruházás.

Korábban a kivitelezők azt tervezték, hogy félsávos útlezárás mellett, jelzőlámpával, váltakozó irányba biztosítják a forgalmat a felüljárón. Most azonban a szakemberek javaslatára úgy módosul a forgalom, hogy a városból kifelé folyamatos lesz a közlekedés, a várost azonban, ahogy múlt év ősszel kerülővel lehet csak megközelíteni, az Ipartelepi út-Külső Kátai út irányába, illetve a Budai út felől.

A gyalogosok és kerékpárosok az építkezés alatt zavartalanul használhatják a felüljárót. A felújítással járó forgalomkorlátozás alatt kérem megértésüket és türelmüket.

Csáky András
polgármester

Hasonló hírek
Városháza

FREE WIFI pontok Cegléden!

1 Mins read
Több helyszínen telepítnek wifi-pontokat a városban. Cegléd Város Önkormányzata az Európai hálózatfinanszírozási eszköz keretén belül nyert 15.000 euró vissza nem térítendő támogatást…
Városháza

Elmarad a tűzijáték Cegléden

1 Mins read
Dr Csáky András polgármester lakossági véleményeket kért Facebook oldalán az augusztus 20-i tűzijátékkal kapcsolatban. A frakcióvezetőkkel történt egyeztetést követően úgy döntöttek, hogy…
Városháza

Tájékoztató szúnyoggyérítésről

1 Mins read
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022.  július 11-én földi kémiai szúnyoggyérítés lesz Cegléd város közigazgatási területén belül. A gyérítési munkákat a Rovért Kft….