Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Idős nőt gázolt a vonat Cegléden

1 Mins read

Elgázolt egy idős nőt a Feszty IC vonat Cegléden, a Trombitás utca közelében, a nyílt pályán. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység segít az átszállásban a szerelvény utasainak, akikért más jármű érkezik a helyszínre.

Cegléd és Nyársapát között nem közlekedhetnek a vonatok. Az utasokat pótlóbuszok szállítják Cegléd és Nagykőrös között. A Nyugati és Cegléd, illetve Cegléd és a Nyugati pályaudvar között a szegedi IC-k nem közlekednek. Az utasok a zónázó vonatokkal utazhatnak. A menetidő is meghosszabbodik 20-30 perccel.

Related posts
Kék-hírek

Nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost

1 Mins read
A fiatal sofőr állítása szerint nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost Cegléden. A helyszínt elhagyta, a rendőrök -utasával együtt- felelősségre vonták….
Kék-hírek

Közbiztonsági fórum az Ugyerban

3 Mins read
A polgármester kezdeményezésére közbiztonsági fórumot tartottak az Ugyeri iskolában. Sok lakó ki is használta a lehetőséget, hogy elmondhatja, mivel és hogyan keserítik…
Kék-hírek

Jogsi nélkül vezetett az 52 éves férfi Cegléden

1 Mins read
Jogsi nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív…