Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Elismerő oklevél a kórház munkatársának

2 Mins read

A Magyar Ápolók Napja alkalmából (2021. február 19.) Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült kolléganőnk, Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna Kórházunk Sebészeti osztályán dolgozó szakápolónőnk a kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként, amelyhez ezúton is gratulálunk – számolt be róla a Toldy Ferenc Kórház oldala. 

Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna 1989-ben kezdett dolgozni Kórházunkban általános ápolói munkakörben pályakezdőként a Sebészeti osztályon. Munkáját a mai napig három műszakos ápolóként végzi és “Hivatásnak” tekinti. 

Példaértékű szakmai munkájával hozzájárul az intézményben a magas szintű ápolási munkához. Kiváló kommunikáció, hatalmas empátiás készség, segítőkészség és elhivatottság jellemzi. Problémamegoldó és kapcsolatteremtő képessége kiváló. Szakmai munkáját az igényesség, nagyfokú precizitás jellemzi, szakmája iránti alázattal, igényességgel végzi a mindennapi tevékenységeket. 

Munkatársai számára példát mutat elkötelezettségből, az intézményhez való lojalitásból a hivatásához való hűségből. A munkahelyi feladatok mellett aktívan részt vesz a szabadidős tevékenységek szervezésében, prevenciós feladatok ellátásában, szakmai versenyekben, a kórház által szervezett feladatokba. 

Személye, kimagasló szakmai tudása jelentősen meghatározza a munkahelyén a betegek magas szintű ellátását. Számára nincs megoldhatatlan feladat, nincs olyan, hogy lehetetlen. Szívén viseli a betegek és munkatársai sorsát, gyógyulásukat, illetve szakmai fejlődésüket. Igyekszik átadni tapasztalatait és a tudást, ami a birtokában van. Napra kész a szakmai újítások, változások tekintetében. 

Igazság érzete, józan gondolkodása, megértő, támogató magatartása miatt, szakmai, etikai szempontból munkatársai mindig számíthatnak rá. Kitartása, optimizmusa, munkabírása, minden egészségügyi dolgozó számára követendő. Fáradhatatlan, ha valamilyen feladatot kap, azonnal segít, ötleteivel előbbre lendítve a szakmai munkát! A szakma szeretete, lelkiismeretessége, hatalmas munkabírása, örök optimizmusa, a szakmai tudásáról hivatása iránti tisztelete és alázata, a humánus hozzáállása az emberekhez, a jövő generációja számára is példaértékű. 

Magyar Ápolás Egyesületi tag 1990. óta, a ceglédi helyi szervezetnél is aktívan részt vesz a tagság életébe. 

Megbízhatósága, határozottsága szakmai és emberi rátermettsége tette érdemessé a kitüntetésre. 

A Magyar Ápolási Egyesület az ünnepséget az első adandó alkalommal meg fogja rendezni a veszélyhelyzet elmúltával, amint a jogszabályi környezet is lehetővé teszi. 

(Forrás: Toldy Ferenc Kórház)

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….