Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Tájékoztató felüljáró kerékpárút építés miatti terelésről

1 Mins read

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Jászberényi úti felüljáró felújításának kivitelezési munkái 2021. április 22-én (csütörtök) folytatódnak. A Jászberényi úti felüljáró kerékpárútjához kapcsolódó munkálatok végzésének idejére a gépjármű- és kerékpáros forgalom számára ideiglenes forgalomelterelés kerül bevezetésre, várhatóan október 15-ig.

Az építés teljes ideje alatt a gépjárműforgalom a városból kifelé egyirányú lesz. A bejövő forgalom esetében a munkavégzés alatt a csatolt térképen látható terelőúton tudnak közlekedni, az alábbiak szerint:

  1. A 311 sz. főút (Jászberényi út) lezárt szakaszának terelőútjaként a 4. sz. főút (Széchenyi u.) – 3116 j. (Külső Kátai út) – Ipartelepi út/M4 melletti 1. sz. szervízút útvonal kerül kijelölésre;
  2. Az Ipartelepi és Malomtó szél utakon súlykorlátozás kerül bevezetésre: a 7,5 tonna feletti nehézgépjárművek behajtása ezekre az utakra csak célforgalommal lesz engedélyezett;
  3. Az M4 autóúton Szolnok irányából érkező, Cegléd-Dél/Nagykőrös irányú fogalom számára a 4. sz. főút kerül terelő útként kijelölésre;
  4. A gyalogos forgalom elől az átépítéssel érintett szakasz nem kerül lezárásra, az áthaladás részükre biztosított lesz.

A Cegléd, Autószervíz buszmegállók az építés idejére ideiglenesen áthelyezésre kerülnek az Ipartelepi út Infineon Technologies AG ceglédi üzeme előtti szakaszra, a mellékelt térképen ábrázoltak szerint.

A terelés következtében – a főút forgalma és a helyi adottságok ismeretében – feltehetően menetidő meghosszabbodással kell számolni, akár csúcsidőn kívül is.

Kérjük a Tisztelt Lakosság türelmét és azt, hogy ennek figyelembe vételével közlekedjenek, és a kijelölt terelő útvonalakat vegyék igénybe.

Cegléd Város Önkormányzata