Új!Elindult honlapunk!

Közélet

A Papp Elek Optika Kelet-Európa éllovasa

1 Mins read

A Carl Zeiss Vision kelet-európai térségéhez 28 ország tartozik. Ebben a régióban az elmúlt egy évben, immár sokadszor, a Papp Elek Optika bizonyult a legsikeresebbnek a ZEISS Individuális prémium kategóriás szemüveglencsék értékesítésében.

Ezek olyan személyre szabott lencsék, amelyek a 40 év fölötti korosztály számára kényelmes és éles látást biztosítanak, minden távolságra. 2021 áprilisában Rósa Gergely, a Carl Zeiss Vision kelet-európai kereskedelmi igazgatója adta át a díjat id. és ifj. Papp Eleknek.

A pandémia ideje alatt az optikában fokozottan ügyelnek a higiéniai előírásokra, biztonságos körülmények között fogadják az ügyfeleket. A legmodernebb ZEISS műszerekkel már akár 1/100 dioptria pontossággal tudják a szem fénytörését meghatározni, és így a lehető legpontosabb szemüveget elkészíteni.

A ZEISS válasza a koronavírus-járványra  a DuraVision AntiVirus Platinum UV tükröződéscsökkentő réteg, mely megöli a szemüveglencsén megtapadó  baktériumok és vírusok 99,9%-át.

Egy másik következménye volt a járványnak, hogy hosszabb időt töltünk el az okostelefonok és a számítógépek előtt. Csakhogy a kijelzőkből és a monitorokból származó kék fény a szem fáradását, károsodását idézheti elő. Ennek a problémának a megoldására fejlesztették ki a ZEISS BlueGuard alapanyagot és az OfficeLens szemüveglencséket, amelyek kiszűrik a kék fényt.

Hasonló hírek
Közélet

Magyar Ízek Utcája

5 Mins read
Magyarország születésnapjára szervezett augusztus 20-ai fővárosi rendezvények hagyományosan egyik leglátogatottabb programja az idén háromnapos (péntek, szombat-vasárnap) Magyar Ízek utcája a Várkert Bazárban,…
Közélet

Ceglédtől Üllőig követték az illegális migránsokkal teli kisbuszt

1 Mins read
Migránsokat szállító furgont üldöztek a rendőrök a 4-es főúton Cegléd és Üllő között vasárnap kora délután. A 49 éves sofőr – vagyis…
Közélet

Megvan a 2022/23-as tanév rendje

1 Mins read
A 2022/2023. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2022. szeptember 1. és utolsó tanítási napja 2023. június 15. – derül ki…