Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Elkészült az Infó Pont, hamarosan nyitás

1 Mins read

Ma délben történt a Ceglédi Termálfürdőnél kialakított úgynevezett Infó  Pont műszaki átadás-átvétele, melyen jelen volt Dr. Csáky András  polgármester és Détári-Lukács Ágnes, a Kossuth Művelődési Központ  Nonprofit Kft. ügyvezetője is. A létesítményt a tervek szerint,  várhatóan június közepén nyitják meg hivatalosan.

 Az ügyvezető a Ceglédi Városi Televíziónak korábban elmondta:  gyakorlatilag ez egy kihelyezett Tourinform Iroda, a környezethez illő  kialakítással és széleskörű szolgáltatással. Turisztika kiadványok, a város és térség turisztikai kínálata, helyi vállalkozók, szolgáltatások, termelők, szállások, vendéglátók bemutatása, ajándéktárgyak – és még sok más is helyet kap majd az infó ponton. Többek között mobiltelefon töltési lehetőség is. Mint ismert, a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség és a kormány támogatásával nyertek 15 millió forintot az Infó Pont kialakításához.

Az ügyvezető korábban arról is beszámolt, hogy a nyitva tartás szezonális lesz, június 15 és szeptember 15 között várják majd nem csak a fürdőbe látogatókat.

 (Fotó: Szokolai Attila)

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….