Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Tájékoztatás a Fizetőparkolók üzemelésének újraindításáról

1 Mins read

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Kormány a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a várakozási díj megfizetésének a vészhelyzet során alkalmazandó eltérő szabályairól szóló rendelkezésének hatálya megszűnését követően2021. május 25-ei hatállyal Cegléd város területén is újraindul a fizetőparkolók üzemeltetése.

A fizetőparkolók a veszélyhelyzet kihirdetése előtt megszokott módon és üzemidőben hétköznap 07:00 órától – 18:00 óráig üzemelnek.

2021.05.25-től – 2021.05.31-ig türelmi időszakot vezetünk be Cegléd területén a fizetőparkolókban. A parkoló őrök az ellenőrzés során tájékoztatják a fizetőparkolókat használó gépjárművek tulajdonosait, hogy újra fizetős a parkolás, a gépjárművek szélvédőjére pedig tájékoztatókat helyeznek ki.

Ügyfélszolgálati irodánk 2021.05.27-től (csütörtök) a megszokott időben hétfőtől – csütörtökig 13:00 órától – 15:00 óráig, pénteken 09:00 órától – 11:00 óráig várja ügyfeleinket.

Irodánkba történő belépéskor a maszk használata kötelező, a folyosón 2 fő tartózkodhat, ezért megkérjük ügyfeleinket, hogy az épület előtt várakozzanak.

A veszélyhelyzetet megelőzően, 2020. évre megvásárolt, és 2020. április 01-je után fel nem használt éves bérletek érvényessége 5 hónappal, a 2020 november és december hónapra előre megvásárolt és fel nem használt havi bérletek érvényessége 1-1 hónappal, 2021. június 01-től meghosszabbodik, mely bérletek ingyenes elektronikus technikai bérletek formájában kerülnek rögzítésre.

VÁRVAG Nonprofit Kft.

Related posts
Városháza

Eboltás Cegléden

1 Mins read
Az ebek veszettség elleni szervezett védőoltása és féregtelenítése Cegléd városában az alábbi ütemezésben történik: A védőoltásra elő kell vezetni minden 2023-ban még…
Városháza

Márciusi testületi ülés

6 Mins read
A megszokottól eltérően most, nem csütörtökön, hanem kedden tanácskozott Cegléd Város Képviselő Testülete. Elfogadták a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás…
Városháza

Lakossági félóra márciusban is - újra az Ugyer volt a téma.

2 Mins read
Tamás Sándorné volt az első érdeklődő az Uyerból. A kamerák kihelyezésének ügyéről érdeklődik. Csáky András polgármester válaszában elmondta mai testületi ülésen lesz…