Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Több, mint 1000 darab hamisított raklapot foglaltak le Cegléd közelében

1 Mins read

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) július 28-án értesítette a MÁV-REC Railway Engineering Corporation Kft. faipari divízióját arról, hogy – feltehetőleg – illegális tevékenység, raklap hamisítás folyik Cegléd közelében.

A jelzésre a faipari divízió két munkatársa azonnal a helyszínre érkezett, ahol bevizsgálta a vitatott tételeket. A körültekintő és szakszerű vizsgálat után a két szervezet képviselői megállapították a hamisítás tényét. Az ellenőrzés során a besütő vasat is megtalálták a szakemberek, melyet a hamisító megpróbált elrejteni a NAV munkatársai elől.

A helyszínről több, mint 1000 darab raklapot szállított el a NAV.

Független ellenőrző szervezetként a MÁV-REC szakapparátusa tovább folytatja és folyamatosan vizsgálja a rakodólap gyártók és javítók által kibocsátott termékeket, valamint a rakodólap gyártás és javítás feltételeinek meglétét. A cég piacfelügyeleti tevékenységének köszönhetően az engedéllyel nem rendelkező üzemek teljesen eltűntek az ország területéről.

Related posts
Kék-hírek

Nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost

1 Mins read
A fiatal sofőr állítása szerint nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost Cegléden. A helyszínt elhagyta, a rendőrök -utasával együtt- felelősségre vonták….
Kék-hírek

Közbiztonsági fórum az Ugyerban

3 Mins read
A polgármester kezdeményezésére közbiztonsági fórumot tartottak az Ugyeri iskolában. Sok lakó ki is használta a lehetőséget, hogy elmondhatja, mivel és hogyan keserítik…
Kék-hírek

Jogsi nélkül vezetett az 52 éves férfi Cegléden

1 Mins read
Jogsi nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív…