Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Mindenszentek és Halottak napi forgalmi rend változás

1 Mins read

KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS a Mindenszentek és Halottak napi forgalmi rend változásairól

2021. október 28-án csütörtök 1600 – tól,

2021. november 02-án kedden 1400 – ig.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosok és a közlekedők figyelmét, hogy a fenti időszakban az alábbi útszakaszokon kell számítani forgalmi rend változásra:

  • A Széchenyi úti Református Öregtemető melletti Mező utcában a Széchenyi út felől ideiglenesen egyirányúsítás lesz bevezetve a Nyárfa utcáig, ezért a Könyök utcából csak jobbra, a Malomtó szél felé lehet közlekedni.
  • A Csengettyűs Temető melletti Csengettyűs utca lezárásra kerül. A forgalom gyorsabb lebonyolítása érdekében a Hold utcán a Széchenyi utca felől a Könyök utcáig, valamint a Könyök utcán a Hold utca felől a Virág utcáig ideiglenesen egyirányúsítás lesz bevezetve.
  • Az Újvárosi Köztemető melletti Dinnyéshalom utcában a Török Ignác utcáig és a Török Ignác utcában a Dinnyéshalom utcától az Újváros szél utcáig a Kőrösi út felől egyirányúsítás lesz érvényben, ezért a Török Ignác utcán az Újváros szél utca után behajtási tilalom lesz érvényben.
  • A Széchenyi úton található Kálvária illetve a Református kis Temetőnél lévő „Várakozni tilos” figyelmeztető táblák az érintett napokon és időszakban nem lesznek érvényben.

A forgalom irányításában a Rendőrség, a Közterület-felügyelet és a Polgárőrség segédkezik.

Kérjük a gépjármű tulajdonosokat és a forgalomban közlekedőket, hogy a fenti időszakban figyelmesen, türelmesen és a forgalmi jelzéseket, valamint a jelzőőrök utasításait követve közlekedjenek!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Dr. Diósgyőri Gitta
címzetes főjegyző

Hasonló hírek
Városháza

Visszakerült a kerítés a Szentháromság szobor körül

1 Mins read
Visszakerült a kerítés a Kossuth téren álló Szentháromság szobor köré. A kerítést a Kossuth tér felújításakor bontották el. Annyira rossz állapotban volt,…
Városháza

Covid mintavételi pont nyílt Cegléden

1 Mins read
 Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Cegléd Város felajánlásából az Országos Mentőszolgálat a Cegléd, Szabadság tér 2. szám alatt (a korábbi CED-DENT épület) a…
Városháza

Megújul az északi városrész csapadékvíz elvezetése

1 Mins read
MINTEGY 281 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁSBÓL ÚJULT MEG CEGLÉD ÉSZAKI RÉSZÉNEK CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉSE Cegléd Város önkormányzata a „Települések felszíni csapadékvíz-elvezetési létesítményeinek fejlesztése, a…