Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Két ceglédi hölgy a IV. Pest Megye Szépe verseny döntőjében.

1 Mins read

November 12-én, pénteken a Törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban rendezik a  IV. Pest Megye Szépe választás gálaesttel egybekötött döntőjét.

A lányokat addig is igazi profik készítik fel. Cseh-Szakál Tibor többszörös országos bajnok, latin amerikai és standard táncos, valamint Zámbó Viktória szakmai koordinátor segítségével sajátítják el a legfontosabb mozdulatokat. A gálaest házigazdái Pordán Petra és Győrfi Pál lesznek, a sztárvendég pedig Vastag Tamás!

A döntőbe idén is tizennégy hölgyet választott be  a zsűri. Idén két ceglédi hölgy is szerepel a döntősök között Détári Virgínia és Fehér Fanni.

A döntősök közülük kerül majd  ki a királynő, aki kétszemélyes külföldi utazással lesz gazdagabb, és egy vadonatúj autót is díjmentesen használhat belföldön. Aki nem nyer, az sem távozik üres kézzel, ugyanis a döntős hölgyeket számos értékes ajándékkal lepik meg a támogatók, emellett a felkészítő rendezvényeken elsajátíthatják a színpadi mozgás fortélyait, kipróbálhatják, milyen smink, frizura és ruha áll nekik a legelőnyösebben.