Új!Elindult honlapunk!

Sport

Döntőt játszott Ócsai Máté egyéniben, és óriási bravúrral a Ceglédi ifi fiú csapat Gödöllőn!

2 Mins read

MOATSZ Kupa Országos Ifjúsági Egyéni és Csapat Asztalitenisz verseny 11.26-27 Gödöllő(fiú)/Bp Ormai L.csarnok(leány)
eredmények:

I egyéni
2. Ócsai Máté               
16 közé került Tótin Kristóf

Csapat: 
2.Szuperinfó CVSE (Ócsai Máté,Tótin Kristóf,Unghváry András,Móricz Zsombor)
Edző:Fodor Árpád

Leány egyéni: 32-es főtáblára jutott (Ungureán Dorka,Csór Laura)

Leány csapat: 5. Ungureán Dorka,Csór Laura,Kecskeméti Cintia

Az egyénivel kezdődött az ifik versenye.Itt a fiúknál 4 lányoknál 2 fővel képviselte magát a Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz csapata. A lányok a szolid mezőnyben feljutottak a 32-es főtáblára ahol válogatott Statisztikás játékosoktól kaptak ki. Csapatban beszállt hozzánk Kecskeméti Cintia akinek segítségével megvertük a Budaörs csapatát így a Statisztika „B” csapatával játszhattunk. 3:0 lett oda, végül a helyosztón a BVSC-ét megelőzve 5.lettek a lányok.

A fiúknál Tótin Kristóf a csoportkört követően a főtábla első körében a ranglista 17-Varga Botondot „intézte el” 3:0 arányban. Utána BVSC-és játékos győzte le 3:1-re.Ócsai Máté- Huzsvár Erik hiányzása miatt- első kiemeltként vágott neki a versenynek. A döntőig sorra neki jutottak a nehezebb ellenfelek míg a másik oldalon Krebs Leventének(DVTK) könnyebb útja volt. Máté vezetett a döntőben 2:0-ra majd 2:3,3:3. A döntő játszmát nagyon rosszul kezdte és ez meghatározta a végjátékot is így 4:3-as vereség lett a vége.Másnap a csapatverseny következett mely 3 versenyzőböl áll csak egyéni meccsekkel, úgy hogy 2 játékos maximum 2-őt 1 pedig egyet játszhat. A végeredmény lehet 3:0,3:1,3:2. Nagy jelentősége van a beírásnak!

A  csoportkörében 2-ént végeztünk a Dunakeszi mögött. Biztos volt hogy az első négyből kapunk ellenfelet aki végül az egységes BVSC-volt. Máté hozta a két meccsét. Tótin Kristóf egy hullámvasutas meccsen 2:0,9:5 re is vezetett már de ellenfele ezután kiegyenlített majd a döntő szettben 5:1 re vezetett de Kristóf innen fordított és nyert 11:9-re. Ezután következett a válogatottakkal felálló KSI. Huzsvár Erik ezen a napon vállalta a játékot de Máténak nem okozott gondot 3:1 re verte és másik meccsét is simán hozta. Kristóf csodát tett és 3:1-re verte Cseri-t így döntőbe került a csapat. Itt 3:1 re alulmaradtunk a PEAC(Pécs) ellen  de itt is volt sansz a győzelemre.