Új!Elindult honlapunk!

Közélet

MINIMÁLBÉR / BÉRMINIMUM / 25 ÉV ALATTIAK SZJA MENTESSÉGE

1 Mins read

Sajtóközlemény:

Pest megye déli részén is pontosan tudjuk, hogyha munka van, minden van. Márki-Zay Péterrel, a baloldal választott vezetőjével ellentétben, mi igen is fontosnak tartjuk, hogy legyen minimálbér, és ennek szintje a lehető legmagasabb legyen.

Ennek köszönhetően idén januártól 200 ezer forintra nőtt a minimálbér és 260 ezer forintra a szakmunkás minimálbér. A minimálbér így magasabb lesz a Gyurcsány-féle baloldal által fizetett 2010-es átlagbérnél.

Ráadásul az idén januártól nem kell jövedelemadót fizetni a 25 év alattiaknak, ezzel havi több tízezer forinttal emelkedik a keresetük.

Jó, ha felidézzük, mit üzent a fiataloknak a baloldal vezetője Gyurcsány Ferenc, amikor kormányon volt. Szó szerint azt mondta: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni.”

Ez is azt mutatja, valóban sorsdöntő választás előtt állunk: Magyarország vagy tovább megy előre, vagy vissza a Gyurcsány-korszakba.

Ne hagyjuk, legyünk ott minél többen április harmadikán!

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….