Új!Elindult honlapunk!

Közélet

MINIMÁLBÉR / BÉRMINIMUM / 25 ÉV ALATTIAK SZJA MENTESSÉGE

1 Mins read

Sajtóközlemény:

Pest megye déli részén is pontosan tudjuk, hogyha munka van, minden van. Márki-Zay Péterrel, a baloldal választott vezetőjével ellentétben, mi igen is fontosnak tartjuk, hogy legyen minimálbér, és ennek szintje a lehető legmagasabb legyen.

Ennek köszönhetően idén januártól 200 ezer forintra nőtt a minimálbér és 260 ezer forintra a szakmunkás minimálbér. A minimálbér így magasabb lesz a Gyurcsány-féle baloldal által fizetett 2010-es átlagbérnél.

Ráadásul az idén januártól nem kell jövedelemadót fizetni a 25 év alattiaknak, ezzel havi több tízezer forinttal emelkedik a keresetük.

Jó, ha felidézzük, mit üzent a fiataloknak a baloldal vezetője Gyurcsány Ferenc, amikor kormányon volt. Szó szerint azt mondta: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni.”

Ez is azt mutatja, valóban sorsdöntő választás előtt állunk: Magyarország vagy tovább megy előre, vagy vissza a Gyurcsány-korszakba.

Ne hagyjuk, legyünk ott minél többen április harmadikán!

Hasonló hírek
Közélet

Ceglédtől Üllőig követték az illegális migránsokkal teli kisbuszt

1 Mins read
Migránsokat szállító furgont üldöztek a rendőrök a 4-es főúton Cegléd és Üllő között vasárnap kora délután. A 49 éves sofőr – vagyis…
Közélet

Megvan a 2022/23-as tanév rendje

1 Mins read
A 2022/2023. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2022. szeptember 1. és utolsó tanítási napja 2023. június 15. – derül ki…
Közélet

A benzinár céges korlátozásáról szóló rendelet részletei

3 Mins read
Megjelent a Magyar Közlöny friss száma, amely a stratégiai kőolajkészlet egy részének felszabadításáról és az üzemanyag-árstop szűkítéséről szól. A szombati, rendkívüli Kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget…