Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Már érkezik a 13. havi nyugdíj

1 Mins read

A Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat, hiszen ők is részt vettek hazánk felépítésében. Éppen ezért a kormány tavaly döntött arról, hogy nem csak nyugdíjprémium, de a 13. havi nyugdíj visszavezetése is megvalósul.

Fontosnak tartom, hogy a járvány idején is támogatjuk az időseket. Szintén fontosnak tartom, hogy a gazdasági eredményekből a gyermekes családok, a fiatalok és a munkavállalók mellett az idősek is részesüljenek.

Ennek megfelelően a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat biztosítja a kormány és a múlt héten kezdték meg a havi járandóság mellett a 13. havi nyugdíjak kifizetését.

Márki-Zay Péter, a baloldal választott vezetője számtalan alkalommal támadta a 13. havi nyugdíj visszaadását, sőt böszmeségnek nevezte azt, ezért térségünkben is nagyon fontos a közösen elért eredményeink megvédése – fogalmazott Földi László országgyűlési képviselő.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….